Okulumuz Hakkında

Şehit Ergün Karaca Özel Eğitim Anaokulu
TAVŞANTEPE MAH. 15084 SK. ŞEHIT ERGUN KARACA ÖZEL EĞİTİM ANAOKULU NO 2AB KOZAN / ADANA
03225166041
0
https://sergunkaracaozelegitimanaokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

37-78 aylık okul öncesi özel eğitim çocuklarımızın fiziksel, duygusal,sosyal, zihinsel gelişimlerine destek olmak ; yaparak, yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturmak ; onlara sevgi, saygı işbirliği,sorumluluk,hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak ; Atatürk,vatan,millet,bayrak,aile ve insan sevgisini benimseyen,ana dili Türkçeyi güzel konuşan ve sahip çıkan,milli ve ahlaki değerlere bağlı,kendine güvenen,çevresiyle iyi iletişim kurabilen; dürüst,ilkeli,çağdaş düşünceli,hak ve sorumluluklarını bilen,saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü kendine yetebilen bireyler olarak yetişmelerine, temel hazırlamak.

MİSYON

Okul Öncesi Özel Eğitimde; çocuklarımızın Milli ve Manevi değerlerlerin benimsenip uygulandığı çağdaş uygarlığın yaratıcı, yapıcı, seçkin bireyleri olarak toplum içinde kendine yetecek birey olarak yetişmelerinde; anne babaların kendi eğitimlerini sürekli kılmak ve çocuklarının eğitimlerinde vazgeçilmez olmaları için ekip ruhuyla, pozitif enerjiyle okul öncesi eğitimini toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştırmak amacıyla çalışmak ve projeler üretmek.

BAŞARILAR

Öğretmen :6
Öğrenci :9
Derslik :3
Kütüphane Kitap Sayısı :236
Öğretim Şekli :GÜZNDÜZLÜ NORMAL ÖĞRETİM

Öğretim Şekli

GÜZNDÜZLÜ NORMAL ÖĞRETİM

Ders Başlama ve Bitiş

DERSLERİN BAŞLAMASI SAAT:09.00 DERSLERİN BİTİŞİ SAAT :14.00

YABANCIDIL

YOK

Isınma Şekli

KLİMA

Servis Bilgisi

ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİMİZ ÜCRETSİZ OLARAK REHBER PERSONEL(BAYAN HOSTES) EŞLİĞİNDE SERVİSLE EVİNDEN ALINIP DERSLERİN BİTİMİNDE EVİNE AYNI ŞEKİLDE BIRAKILMAKTADIR.

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

OKULUMUZ İL MERKEZİNE 70 KM, KOZAN İLÇE MERKEZİNE 2 KM UZAKLIKTADIR.OKULUMUZ KOZAN İLÇESİNDE, TAVŞANTEPE MAHALLESİNDE KOZAN`IN GÜNEYDOĞUSUNDA TAVŞANTEPE MAHALLESİ TOKİ EVLERİNİN GÜNEY KISMINDA KARACAOĞLAN MTAL (KIZ MESLEK LİSESİ) YANINDADIR.

Yerleşim Yeri Bilgisi

OKULUMUZ KOZAN İLÇESİNDE, TAVŞANTEPE MAHALLESİNDE KOZAN`IN GÜNEYDOĞUSUNDA TAVŞANTEPE MAHALLESİ TOKİ EVLERİNİN GÜNEY KISMINDA KARACAOĞLAN MTAL (KIZ MESLEK LİSESİ) YANINDADIR.

Kontenjan Bilgileri

5+5+5=15 ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİSİDİR.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları

Diğer Hususlar

OKULUMUZ 17/09/2021 TARİH VE 32220849 SAYILI BAKANLIK MAKAMI ONAYI İLE; BAĞIMSIZ VE GÜNDÜZLÜ ÖZEL EĞİTİM ANAOKULU OLARAK, ŞEHİT ERGÜN KARACA ANAOKULU BİNASININ ÜÇ DERSLİĞİNDE AÇILMIŞTIR. OYUN PARKLI VE TRAFİKTEN UZAK GENİŞ BAHÇELİDİR.